Wat is Luqo?

Meester Sander legt het uit.

Door digitalisering lijkt de fysieke wereld bij leren steeds minder belangrijk te worden. Maar waarom zouden we de helft van onze ervaring weggooien, terwijl dit juist zo waardevol is?! Luqo gelooft dat digitalisering pas zinvol is in een sociale omgeving. Waar leerlingen elkaar vol energie uitdagen, helpen en samen leren.

In drie stappen
samen leren.

Zo makkelijk is het echt!

1

Download de Luqo app

2

Koppel de Luqo knoppen

3

Start met samen leren

Hoe zet je Luqo in?

In de klas, op de gang of op het leerplein.

Vier kinderen staan om de Luqo heen, waardoor er altijd een actieve en sociale leeromgeving ontstaat. De spellen zijn te spelen op Luqo speelbord (tablet), met grote gekleurde activerende drukknoppen. De drukknoppen zorgen voor individuele input en zorgen voor plezier. Open de Luqo app en het spel start. Geen moeilijke menustructuren, geen muis en toetsenbord; gewoon direct starten!

Digitaal + Fysiek

Luqo combineert fysieke middelen én de digitale wereld. Er is een natuurlijke focus op de 21e -eeuwse vaardigheden, door de open en sociale omgeving waarin de spellen gespeeld worden. Kinderen durven zich te uiten en vragen te stellen aan hun gelijken. Samenwerken, kritisch nadenken en feedback geven!