Titel van deze pagina

Onder titel

Test hier

test

tedtrt rtewr tret er te te ter

Samen wordt het pas echt leuk. 

Niet alleen onze spellen zijn coöperatief, ook onze werkwijze is coöperatief. Samen met leerkrachten, onderwijsexperts, stagiaires en enthousiaste vrienden ontwikkelden we het product en de spellen. De energie die daarbij vrijkomt werkt aanstekelijk. Bovendien komen we op die manier tot de beste en meest relevante producten die echt aansluiten op de markt. 

Onze kernwaarden.

Energiek, bewust, kleurrijk en gelijkwaardig. Dat is hoe wij werken. We stoppen energie in alles wat met Luqo te maken heeft en wij krijgen er energie van. Dit doen we niet zomaar. We gaan doordacht te werk en maken keuzes bewust. Zo streven wij er bijvoorbeeld naar alleen met Nederlandse leveranciers te werken. Kleurrijk slaat niet alleen op de knoppen en spellen, kleurijk staat ook voor de diversiteit in ons team en de mensen met wie we werken. Ten slotte hechten we veel waarde aan gelijkwaardigheid. Niet iedereen is gelijk, maar die verschillen maken het juist interessant!

Gouden
Guppy

“De jury ziet grote waarde in het feit dat het draait om interactie en samenwerking. Het spellenplatform brengt de spelers samen, in plaats van dat het isoleert. Het is gericht op het samenspelen buiten het scherm, waarbij de meerwaarde van digitale entertainment naar de groep wordt getrokken, naar fysieke handelingen en face-to-face communicatie.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.