Bestel Luqo tot en met 19 mei met korting.

Dankzij de Kickstarter crowdfunding is Luqo afgeprijsd

Credit card niet meer nodig: Plaats je bestelling gemakkelijk via het formulier hieronder. Zo’n kans laat je toch niet varen?

Luqo bestellen

Bestellen kan door het contactformulier in te vullen. Belangrijk: Luqo bestellen gaat volgens de voorwaarden van Kickstarter. Zie hieronder voor uitleg. Is de Kickstarter succesvol? Dan versturen wij een factuur. Is de Kickstarter niet succesvol? Dan versturen wij geen factuur, maar ook geen Luqo’s.


    Hiermee ondersteunt u de Kickstarter-campagne van Luqo BV. Daardoor valt deze factuur onder de voorwaarden van Kickstarter.com. Er is geen leveringsgarantie na het voldoen van deze factuur. Leveren kan alleen als het totale doelbedrag wordt behaald. Als de Kickstarter campagne van Luqo BV niet succesvol is, zal het volledige bedrag teruggestort worden. U ontvangt hierbij een creditfactuur. Verwachte levertijd is september 2021.

    Een speciaal verzoek? Stuur dan een mail naar info@luqo.nl.

    Verwachte levertijd is september 2021.

    Spellen Superpacks

    Een Spel Superpack extra kost €34. De spellen zijn beschikbaar per gebruikersaccount (bv apple of google account). Gebruik de school meerdere accounts, dan dienen de Spellen Superpacks per account gekocht te worden.