Beurs NOT, Bett, IPON 2022
03-11-2021

Luqo op de beurs

Na het pijnlijke jaar waarin we beurzen hebben moeten missen, zijn we heel blij om jullie komende maanden weer op de beurs te kunnen ontmoeten! We zien je graag online of op de Bett of IPON.

Het heel begrijpelijk, maar ook ontzettend jammer dat de NOT beurs van 30 november t/m 4 december in Jaarbeurs Utrecht is afgelast. We zouden hier op de stand van Klas van de toekomst staan, samen met kinderen die samen met bezoekers de producten zouden testen en hun (ongezouten) konden mening geven.

Helaas moeten we hiervoor nog een jaar geduld hebben. We willen jullie echter alsnog graag ontmoeten en jullie de kans geven Luqo te ontdekken. Daarom proberen we komende tijd online bijeenkomsten op te zetten. De datum en tijd worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

In januari 2022 reizen we af naar Londen voor de Bett Uk. Deze is op 19, 20 en 21 januari in ExCeL Londen. We hopen daar naast de nieuwe knoppen ook de eerste Engelstalige spellen te kunnen laten zien en spelen.

Op 2 en 3 februari 2020 vindt de IPON 2022 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Een thuiswedstrijd voor ons, dus natuurlijk zijn wij ook daarbij. We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten op onze stand. Heb je een volle agenda en wil je een afspraak inplannen? Neem contact met ons op.

Kom langs en probeer Luqo zelf. Ook als je je tussen al het netwerken gewoon even lekker wil spelen, ben je van harte welkom!